Appropriate restaurants for your wedding in Varna

Сватбен фотограф Маргарита Ангелова, сватбена фотография

Сватбена фотографияПодарете си незабравими спомени за цял живот. Професионална сватбена фотография през обектива на фотограф Маргарита Ангелова. Разнообразие от идеи и изпълнение, по Ваш стил и вкус. Съвети и последни тенденции във фотографията.


Изненадайте себе си или близък човек, на който му предстои сватба - подарете му качество и професионализъм. Сватбен фотограф Маргарита Ангелова повече от 15 години умело съчетава любимото си хоби с професията, с любов и прецизност към всеки детайл и личност. Доверете се професионален сватбен фотограф!


"Винаги съм харесвала фотографията. За мен тя е като въздуха, който дишам. Учила съм и съм работила единствено в тази сфера – от фоторепортер за различни медии до собственик на малко студио. Днес всеки смята, че може да снима. Но дали е така?"Чавдар Чернев - сватбен фотограф, София

сватбена фотографияСватбена фотография за претенциозни хора с вкус, въображение и грейнали лица. Професионално видео и фото заснемане на Вашата сватба! Запечатайте празника с хубави и вечни снимки на достъпни цени! Различни пакети за различни желания: художествена фотосесия на младоженците, проследяване на брачния ритуал, тържеството и други.

Чавдар Чернев е професионален фотограф вече повече от 15 години, с разнообразна кариера и контакти. Специализира в сватбена фотография, детска фотография, портретна, интериорна и други. От 2003 г. насам е горд собственик на фотоателие в София и е фотограф на частна практика.