Сватбени ресторанти - избери подходящ ресторант за сватба в София
ТОП РЕСТОРАНТИ ЗА СВАТБА В СОФИЯ
FIBU Wine and Dine
Ресторант Монтесито (бив
Кастело ди Сан Марино
Асториа клуб-ресторант
РЕСТОРАНТИ ЗА СВАТБА
Когато предстои най-важният ден и изборът на заведение на пръв поглед изглежда голям ... Може да сведете търсенето, без да останете разочаровани в каталога за ресторанти за сватбени тържества.

Поплярните ресторанти за сватби в град София са тук. Повече информация и мнения на клиенти намерите на
Заведения: ресторанти сватба


ЗА МОЯТА СВАТБА
Сватбата е един от най- красивите и романтични дни в живота ни. Всички очакват тържествената церемония, реч и парти с голямо нетърпение.

Затова добрата организация отнема много време и средтва. Когато говорим за ресторанта, винаги търсим най-приятното и олицетворяващо желанията на младоженците място. С голяма внимание се избира сватбеното меню. сватбената украса, торта, програма и т.н.

За да спестим прекараното време в търсене на най- подходящия ресторант сме създали този каталог за бърза справка с добрите ресторанти за сватби за София.
Ресторант Акорд
Адрес: Хаджи Димитър, бул. Владимир Вазов 17 София Bulgaria

Отворено: 10:00-23:00
Телефон: 0893 366207
http://hotel-akord.com/

Ресторант Акорд ще Ви посрещне с изискана и уютна атмосфера. Предлагаме Ви: Светла и просторна зала 70 - 145 седящи места Климатик Традиционна българска и европейска кухня Богат асортимент от вина, алкохол и безалкохолни нaпитки Плащане с кредитни, дебитни карти WiFi Работно време – 10.00 до 23,30 ч без почивен ден

Сватба през февруари, март или април!
НОВО!!! На всички младоженци , които ще отпразнуват сватбеното си тържество в месеците февруари, март или април, освен включените комплименти ще направим още един подарък - Дисководещ за цялата вечер!
Снимки от Ресторант Акорд
Ресторант Акорд. e ресторант за сватба в София. Ресторантът се намира в квартал Хаджи Димитър. Точният адрес на Ресторант Акорд е бул. Владимир Вазов 17. За да се свържете с него може да се обадите на 0893 366207. Ако информацията за Ресторант Акорд е неточна или недостатъчна, моля свържете се с нас на указаните в контакти телефони.
Искате да изглеждате уникално на вашата сватба? Искате да сте неотразимо секспилна и всеки мъж да завиди на вашия избраник? Искате дълго след като отмине сватбеният ден да се говори за вас и вашата бу...чети нататък >>
Освен характерното цялостно усещане за нежност и ефирен допир в новата колекция булчински рокли на Elie Saab, са и елегантните драперии от тюл и декоративните флорални мотиви, най-често изработени от ...чети нататък >>
При вида на колекция 2013 булчински рокли на Elie Saab ти се подкосяват краката и искаш не една, а всички наведнъж. Това са изключително романтични сватбени рокли, произведение на изкуството. Определе...чети нататък >>

Ресторанти за сватба - София | Ресторанти сватба, новини | Ресторанти сватба, оферти | Кои сме ние? | Сватбен фотограф
Сайтът за ресторанти за сватби се опитва да Ви предостави актуална информация за заведенията в София, Пловдив и Варна, често предпочитани от младоженците за организиране на сватбени тържества. Всички ресторанти в сайта са от Zavedenia.bg.

Този сайт се поддържа от